gidgard

Alla inlägg under december 2012

Av Andréa - 18 december 2012 15:45

Försov mig lite imorse, men inte så pass att jag blev sen. Råkade bara stänga av mitt alarm så jag fick sova en timma extra, helt ärligt så behövde jag det, men mammi kom in till mig runt typ sju och då flög jag upp ur sängen! Kom till restaurangen typ fem min innan vi började, så jag ska inte klaga. Vår lärare däremot var sen, typ med en timma! Så vi fick börja utan henne, putsa bestick och börja duka upp. Alla gick runt och flumma en massa, men vi fick faktiskt saker gjort. Sen efter lunch så drog allt igång, gäster kom och dags att vara allvarlig! Efter kanske, 1 ½ timma så skulle jag ta ut mina varmrätter till ett av mina bord, slutade med att jag tappade en tallrik med biffminute på och allt flög! Allt gick så snabbt så jag hade inte tid att få panik, var bara att ta emot den nya som kom från köket coh ut med maten. Sen kom hjärtklappningen, stod typ vid baren i nästan tio mn bara för att lugna ner mig, men  allt gick bra och gästerna klagade inte på mitt beteende sen när jag skulleduka fram desserten och duka av.

I det stora hela så tror jag nog att jag gillat dagens lektioner mest utav alla som vi har haft. Det var kul, har börjat komma riktigt nära vissa personer nu så de känns tryggare och mycket bättre sen samt att jag kan jävlas med folk nu som jag aldrig kunna gjort tidigare, asså det kan tolkas som elakt ibland, men åandra sidan så jävlas ju grabbarna i klassen med mig för att jag är "underklass" och tjej. Ey, jag har större bollar än vad ni någonsin kommer få ;)

 


Höres senare!

Av Andréa - 17 december 2012 19:46

Har varit helt off idag för att 1. Jag var tvungen att städa så fort jag kom hem 2. jag somnar nästan varje chans jag får.


SÅ fort jag kom hem så vart det att städa och städa! Vi skulle nämligen få gäster och mitt rum såg ut som ett bombnedslag, bokstavligen! Asså jag är urusel på att städa när jag inte behöver, vilket är typ alltid. Det roliga är att även om det ska komma över någon så skiter jag i att städa, hehehe...


Nu måste ja g duscha, är servering imorn och då vill jag vara fräsh! Så här kommer en liten gammal bild så länge. När jag sökte till gymnasiet tidigare iår så sökte jag inte enbart till matlagningslinjer utan även media inriktning fotografi.

 

Putte i Parken, sommar 2011

Av Andréa - 17 december 2012 19:22

Frågan om hårda eller mjuka klappar ställs ofta, och ju äldre man blir, desstå hårdare vill man ha dem(ibland), men nu har jag fått frågan många gånger om jag vill ha många julklappar men små eller få klappar men stora. Jag själv snser att vaken eler kvittar, men om klappen kostar mycket så är det roligare om man får få stycken, då ligger det liksom en tanke bakom den. Så om man skulle få fyra/fem saker som jag verkligen vill ha så skulle det vara mycket bättre än att få typ femton olika paket! :P

Vill ni ha många små eller få stora julklappar nu i jul?

 

Årets införskaffade julklappar, detta enabrt från mest mig men även från mammi och Amanda.

Av Andréa - 17 december 2012 16:41

(eller om man kan kalla det för det vid den här tiden...)


Chokladkex och juice. Standard.

Av Andréa - 16 december 2012 23:53

Jag är lite galen, 8 dagar kvar till jul och jag hittar saker som jag önskar mig mer än något, och de måste fraktas från USA(Ta enormt med tid!!)

   

Av Andréa - 16 december 2012 23:20

Jag må vara Durgårdare in i kropp och själ men jag kan inte släppa hur perfekta dessa grabbar är! Grejen är den att jag säkert träffat någon av dem npgon gång, man har ju liksom släkt i Leksand! Kommer aldrig glömma den gången när jag, my, syrran och mamma var och handlade på ICA i leksand och jag fick lite flipp, som jag brukar få när jag är med dem. Jag började låta som en höna, missförstå mig inte jag är riktigt bra på att låta som en höna, men det är lite pinsamt att sen när man vänder sig om efter ha gjort värsta uppvisnigen i pasta-gången så står typ ett halft hockeylag bakom mig och glod. Jag är ju inte precis känd för att inte vara svag för hockeygrabbar, snarare tvärt om...

Av Andréa - 16 december 2012 22:49

Just nu sitter jag och äter lite godis, choklad faktiskt(om ni inte redan visste det). Äter alla mina luckor i min chokladkalender fram tills idag. MOAHHAHAHAHA!!!!

Årets jullåt!!! GLEE FOREVER!!!

Av Andréa - 16 december 2012 16:42

Nu är ja hemma igen efter en rolig kväll i Råcksta. Blev film med Linnea, Emelie, Rebecca och Linneas polare Erika och Jair. Va riktigt kul! Var liksom ett tag sedan man hade en riktig tjejkväll med enbart film o godis&chips.


Imorse så blev det lite frukost, julkalender och sen en tripp till St. Görans Sjukhus för att besöka en kompis som ligger inne. Hoppas hon blir bra snart! 

Ovido - Quiz & Flashcards